2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

İlerleyen zamanda ise herkesin mutabık kaldığı özellikler onaylama edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri süflidaki şekilde sıralanabilir:

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık arasında açılıp kapanmayı haza esenlayacak şekilde takılması müstelzim parkeçe.

Sancaktepe bile ki 2 katlı ofisimizin madun bekndaki yangın merdivenin yukarıya devam ettirilmesi ve yangın bapsı eklenmesi.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlamlıklı bir şekilde hadise yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Yangın merdiveni bapsı, yamanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı lokum özelliği yardımıyla alevlerin denetçi altına alınmasında dayak olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın kapısı, acil çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle sarhoş olmak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın bapları reva fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca elverişli olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa kapılarak kapı küşat zamanını kısaltmak ve insanların zorlamasız tahliye olmalarını sağlar.

Yangın kapısı, kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa birlikte tütünı kesme ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sayesinde emniyetli ortam oluşturur.

Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik maddeleri ikaznca meydana getirilen düzenlemelerin cenahı sıra, tüm yapı sahiplerinin Yangın Merdiveni Yönetmeliği gereksinimlerini bilmesi gerekmektedir.

Bu noktada özellikle bile bina sahiplerinin fazlasıyla kovuşturulma etmesi müstelzim yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, mukteza düzenlemelerin gestaltlması gerekmelidir. Ters taktirde yangınlar çok okkalı insanın kişi ve varlık kaybına da usul harisabilir.

Sonunda imalattan kullanıma denli geçen sürecin sonucunda insanoğluı sağlıklı şekilde zemine isal amacına ulaşılmış evet.

Yangın Merdiveni Kapısı Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve nazarıitibar etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın merdiveni, her çmüsavi yapı içerisinde kâin insanoğluın ve öteki etkiliların yangın yahut rastgele bir ivedi pozisyon sırasında hızlı ve emin bir şekilde tahliyesinin dokumalmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri yaşamsal öneme ehil, örgülması zorunlu, gestaltların vazgeçilemez unsurları beyninde nokta almaktadır.

Montaj: Yangın bapsı, dosdoğru şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, bilirkişi bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Report this wiki page